Pille neked

Változz és változtass velünk!Mire (nem) jó a tisztítókúra? II. rész

Tisztázni a tisztázandót, avagy gondolatok az eredményes tisztítókúráról

Kinek nem való a kúra?

Ha akár a legkisebb megvonás vagy bizonyos szokásaid megszakítása is óriási erőfeszítésedbe kerül, ha sokkol annak gondolata is, hogy szakíts bizonyos étkezési szokásaiddal, akkor az intenzív tisztítókúra nem neked való.

Akkor sem, ha már előre hidegrázást kapsz attól, hogy az életmódváltás bizony rendszeres testmozgással is jár; és ha az elvárásod az, hogy pár nap alatt csettintésre meg fog változni a tested, az életviteled. Ha ilyennek ismered magad, nagy eséllyel inkább ellenkező hatása lesz a kúrának. Egy-két nap után habzsolni kezdesz és még jobban leterheled a szervezeted, mint mielőtt belekezdtél a tisztításba.

Ha a tisztítókúrát talán nem neked találták ki, akkor sem kell elkeseredned, hiszen alapvetően MINDEN változtatással segíted szervezeted. Igyekezz meginni még egy pohár vizet, beépíteni egy-egy új szokást, egészséges ételt a mindennapjaidba! 

Kinek való és mire való a tisztítókúra?

Ha a tisztítókúrát egy kezdő lépésnek fogod fel, ha arra számítasz, hogy ez hozzásegít egy új életforma kialakításához, jó úton jársz. Az első napok talán nem lesznek kellemesek, de ahogy haladsz előre, egyre inkább ráérzel majd az ízére és élvezni fogod a változást! 

Hiszek abban, hogy a tested érzi, mi az, ami jó neki és mi az, ami nem. Figyelj magadra a kúra alatt! Vedd észre mik azok az ételek, szokások, amik közelebb állnak hozzád és erősítsd azokat. Nagyon fontos, hogy mit vársz a kúrától és mennyi energiát raksz bele ebbe az időszakba, ettől függ majd, milyen eredménye lesz és milyen hatása az új életedre! 

Frissebb, energikusabb és könnyedebb leszel a tisztítókúra után, azzal a jóleső érzéssel, hogy tettél valamit magadért, végigcsináltad! 

Adj időt magadnak!

Nagyon fontos, hogy ne várj azonnali eredményeket, a változás bizonyos időt vesz igénybe. Az életmódváltás egy folyamat, apró lépésekből áll és fizikai, lelki ráhangolódást igényel. Arra gondolj, mennyi ideig tartott, míg nem igazán tettél magadért semmit, vagy kevésbé egészségesen étkeztél és felhalmoztad a méreganyagokat a testedben. Ne várd, hogy az eredmény azonnal látsszon, érezhető legyen, adj időt a változásra. Az életmódváltás egy hosszútávú befektetés! 

Hogyan válassz?

Természetesen az sem mindegy, hogy melyik kúrát választod a rengeteg lehetőség közül. Azt javasoljuk, kerüld a napokig, hetekig tartó koplalással járó kúrákat, illetve a megbízhatatlan forrásból származó kiegészítőket ajánló forgalmazókat. Nagyon fontos, hogy ez az időszak ne csak a lemondásról, hanem a szervezeted tápanyaggal való feltöltéséről is szóljon.

“Én az aloe verát alapul vevő C9 mellett raktam le a voksomat, elsősorban az aloe méregtelenítő, sejtregeneráló, emésztést javító hatásai miatt. Erről itt olvashatsz részletesebben.

A Pille által összeállított 9 napos tisztítókúrát a hírlevelünkre feliratkozva itt tudod letölteni.

A Mire (nem) jó a tisztítókúra I. részét ide kattintva tudod elolvasni.

 

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy a boldogságodért Te vagy a felelős és tenned kell érte. Dolgozz azért, hogy elégedett lehess magaddal, kényeztesd magad, fordíts időt  azokra a dolgokra, amiket élvezettel végzel!

Változz és változtass velünk!

~ Pille

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 70/9420119 telefonszámot.