Pille neked

Változz és változtass velünk!Mire (nem) jó a tisztítókúra? II. rész

Tisztázni a tisztázandót, avagy gondolatok az eredményes tisztítókúráról 

Kinek nem való a kúra?

Ha akár a legkisebb megvonás vagy bizonyos szokásaid megszakítása is óriási erőfeszítésedbe kerül, ha sokkol annak gondolata is, hogy szakíts bizonyos étkezési szokásaiddal, akkor az intenzív tisztítókúra nem neked való.

Read more: Mire (nem) jó a tisztítókúra? II. rész

Pille kezek II. rész: Adventi naptár kicsit másképp

Túl vagyunk advent első vasárnapján, és pár nap múlva beköszönt a tél. December elseje azonban nem csak az új évszak kezdetét jelenti. Elindul a visszaszámlálás, nyílnak az adventi naptár kis ablakai.

Read more: Pille kezek II. rész: Adventi naptár kicsit másképp

Pille kezek I. rész: Karácsonyi kopogtató

Már mindenki karácsonyi lázban ég, az áruházak és az utcák is ünnepi köntösbe öltöztek. Minden évben megfogadom, hogy időben elkezdem és, ami sokkal fontosabb, befejezem a készülődést az ünnepekre, de valahogy mindig kicsúszok.

Read more: Pille kezek I. rész: Karácsonyi kopogtató

Mire (nem) jó a tisztítókúra? I. rész

Tisztázni a tisztázandót, avagy gondolatok az eredményes tisztítókúráról 

A tisztítókúra fő célja - amellett, hogy megtisztítsa szervezetünket a lerakódott méreganyagoktól – az, hogy kezdő lökést adjon az életmódváltáshoz! A pár napos méregtelenítéstől a szervezetünk fellélegzik, elindul a testsúlycsökkenés és segítségével könnyebb átállnunk egy energikusabb, egészségesebb életformára.

Read more: Mire (nem) jó a tisztítókúra? I. rész

Tápiókapuding

A tápiókagyöngy alapanyaga a maniókagyökér, az ebből őrölt lisztet még nedves állapotban szitán átpréselik. Egyfajta granulátumról beszélünk tehát. A tápiókát lehet sima liszt formájában is kapni. Akárhogyan is, a lényeg, hogy egy magas keményítőtartalmú, gluténmentes alapanyag. Semleges ízű, sok mindenre alkalmas, a gyöngyök izgalmas kalandozásokra csábítanak.

Read more: Tápiókapuding

Sonya Aloe Nourishing Serum fehér tea kivonattal

Terméktapasztalatok rovatunkban szakértőket kérünk fel egy-egy számunkra már jól bevált termékünk tesztelésére, valamint vásárlóink visszajelzéseit osztjuk meg veletek.

Most a Sonya arcápoló termékcsaládból, az Aloe Nourishing Serumról írunk Nektek, melyben a magas aloe tartalom mellett a fehér tea kivonat a hangsúlyos:

Nagyon puhává teszi a bőröm, hidratált, táplált, anélkül, hogy elnehezítette volna azt...

Read more: Sonya Aloe Nourishing Serum fehér tea kivonattal

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy a boldogságodért Te vagy a felelős és tenned kell érte. Dolgozz azért, hogy elégedett lehess magaddal, kényeztesd magad, fordíts időt  azokra a dolgokra, amiket élvezettel végzel!

Változz és változtass velünk!

~ Pille

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 62/658-107 telefonszámot.